zondag 20 juli 2008

Dag 4: 22 juni 2008

Deze dag is de laatste volledige dag, en de dag erna is de volledige laatste dag. Time flies when you have fun. En dat hadden we. Deze dag zou de grote finale worden van onze zuurverdiende trip.
De voormiddag werd al veelbelovend ingezet. We konden genieten van een heel mooie, meer dan 2-uur durende helicoptervlucht over de grand canyons & de coloradorivier. Na een uurtje zijn we zelfs geland op een canyon, waar het bloedheet was (45°), om daar te genieten van een lunch met een glaasje champagne. Het leven kan mooi zijn.

In de namiddag waren we vrij. Sommigen bezochten andere hotels (The Venetian bv), anderen gingen shoppen in een Maasmechelen-lookalike outlet shoppingcenter, waar je met behulp van de lage dollar, uw kredietkaart en de lage prijzen “kloppen kon doen”, en dat deden we.
’ s Avonds hebben we heel lekker gedineerd in The Bellagio en daarna al gokkend de nacht ingegaan. Weinigen wonnen, velen verloren, maar Blackjack en Roulette heeft voor ons geen geheimen meer. De nacht was nog jong, and so we are, zodat we allemaal maar in de vroege ochtend terug te vinden waren in onze kamer. Wat gebeurde, gebeurde. Hey this is Vegas ! And what happens in Vegas, stays in Vegas.

Geen opmerkingen: